Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Navratil Boleslav - Do Ostravy za trest (Ondrej Brett)2023(4h13m21s)=92% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Navratil Boleslav - Do Ostravy za trest (Ondrej Brett)2023(4h13m21s)=92% Názov:Navratil Boleslav - Do Ostravy za trest (Ondrej Brett)2023(4h13m21s)=92% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:707.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-05-02 Peerov:6 (Seed: 6, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    UKÁZKA






    Navrátil Boleslav

    ଘ( ͡° ͜ʖ ͡°)  ( • ) ( • )-----(≖_≖)

    Do Ostravy za trest


    čas: (4h13m21s) L.P 2023
    účinkují: (Ondřej Brett)
    Detektivky, Novely a povídky a jiné čtivo











    Všechno začalo docela jednoduše. Publicista a spisovatel Boleslav Navrátil chodil do archivů a v dobových novinách hledal zprávy o vraždách, loupežích a podvodech z časů Rakouska-Uherska. O zločinech se totiž psalo vždycky, zločin je nesmrtelný a za každého režimu, počasí i nálady vyvolává přirozený zájem. Nejzajímavější kriminální případy pak jako novinář nabízel čtenáři Moravskoslezského deníku.

    Čte: Ondřej Brett
    Připravila: Eva Lenartová
    Zvukový mistr: Aleš Huber
    Režie: Tomáš Soldán
    Premiéra: 5. 2. 2023
    Natočeno: v Českém rozhlase Ostrava
    Unikl vám první nebo některý další z dílů četby? Nevadí. Po odvysílání poslední, 10. části vám na sedm dní zpřístupníme celý seriál. Všech 10 dílů četby si budete moci vychutnat od 14. dubna do 20. dubna 2023. (Původně jsme zde měli od 10. dubna, ale zveřejnění jsme posunuli. Za případné potíže se omlouváme, přejeme příjemný poslech.)
    Systematické studium rozmanité činnosti tehdejší ostravské galerky vedlo ke zjištění, že od roku 1900 se i v Ostravě hlásila ke slovu moderní kriminalistika. Ostatně město, do něhož za výdělkem proudily davy mužů z různých končin Evropy, nemajetných a bez vzdělání, přirozeně aspirovalo na hlavní město zločinu.  Z třiceti tisíc obyvatel bylo deset procent analfabetů. Ostrava proslula rozšířením alkoholismu, počtem prostitutek i množstvím legálně držených zbraní.

    Ostravská kriminálka se rozvíjet musela. Zavedla kartotéku zločinců, konaly se odborné soudní pitvy, zločinci byli fotografování, ke slovu přišla daktyloskopie, zkoumala se zranění po střelných zbraních, srovnávaly projektily dle drážkování i ráže. Objevují se první vědecké forenzní postupy. V Moravské Ostravě si dokonce pořídili policejního psa. Jmenoval se Fix a jeho prvním úspěšným případem bylo vypátrání zloděje, který  ukradl drahé břitvy Solingen a vzácné belgické brousky v holičství na Nádražní třídě.

    Původně jsem knížku chtěl nazvat Švarcpovídky z temného města. Nelíbil se nikomu, vlastně ani mně ne. Pak jsem při prohledávání novin nalezl krátkou noticku o tom, že z Opavy do Ostravy byl za trest převelen strážník Bartoš, což museli schválit moravskoostravští radní. Také tam stálo, že podobná žádost přišla z Brna, ale byla zamítnuta. Z textu vyplynulo, že opavský strážník měl nějakého přímluvce na opavském místodržitelství. V roce 1898 bylo v Moravské Ostravě vytvořeno policejní ředitelství, které ovšem řešilo mnohem závažnější případy než městští strážníci, a tak jsem strážníka Marka Bartoše převelel k policajtům. Získal jsem tak člověka zvenčí, který všechno bude sledovat a komentovat s odstupem. Takového, který pochází z kultivovanějšího prostředí a může okolí, město a spolupracovníky hodnotit kritičtějším pohledem, než by dokázal místní. Samozřejmě jsem prošel archivy v Ostravě i Opavě, probral historickou literaturu – velmi se mi hodily paměti soudce krajského soudu v Novém Jičíně Dr. Antonína Glose s názvem Ze starých i nových zápisů soudních. Shromáždil jsem toho tolik, že by to vyšlo na tisíc stran – a všechno zajímavé.
    Boleslav Navrátil
    Hlavní postava, tedy převelený opavský strážník, se jmenuje Marek Bartoš. Jeho jméno i jména jeho kolegů jsou smyšlená, ale jejich nadřízeným Boleslav Navrátil nechal jména skutečná, a dokonce i většina zločinců vystupujících v jednotlivých příbězích má autentická jména. Pro znalce Ostravy bude navíc zajímavé dohledat hospody a ulice, po kterých se policajti a raubíři pohybují, město budou mít jako na dlani.

    Z rozsáhlého rukopisu vybrala a pro rozhlas upravila dramaturgyně Eva Lenartová deset kapitol, které uslyšíme v podání Ondřeje Bretta. Režijně cyklus připravil Tomáš Soldán, technicky spolupracoval mistr zvuku Aleš Huber


    Formát                                      :M4a
    Bit rate mode                             : Variable
    Bit rate                                      : 64 kb/s
    Kanál(y)                                    : 2 kanály
    Sampling rate                            : 44,1 kHz

    Formát                                      :Mp3
    Bit rate mode                             : Constant
    Bit rate                                      : 320 kb/s
    Kanál(y)                                    : 2 kanály
    Sampling rate                            : 48,0 kHz









    pepa49, pepa49, luboskopavol, vojtaball, romgan, pohee, tracka7, Hebrejec, burda99, Tondik2, offside, rodu, Hanswehr, andre66, adminsys32, Hebled, Venccc, CornelSulla, haseki, rnature1, Hippies, Jumanji1975, Ottas30,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    03/05/2023 21.36.35
    Jo tak já jsem na počátku nepochopil na co že se to ptáš, jako že bych pod jeden titul mazaně uschoval tituly dva každý jiný?. Tak to by mě fakt nenapadlo že si to někdo může myslet. Třeba červenou knihovnu pod m4a a skutečný inzerovaný torrent jako mp3?  Přemýšlet se sluší před tím než se takhle zeptáš, když už jsme u toho poučování jaká že je vhodná etiketa otázek a odpovědí.

    0
    vojtaball
    Ratio 38.38

    Member+

    02/05/2023 19.31.59
    mp3 a m4a jsou totožné věci jen v jiném formátu, prosímtě?


    --------------
    >> 02/05/2023 19.53.46
    UPLOADER:
    Tady si to počtihttps://sktorrent.eu/torrent/details.php?id=4d8155f49f5cf769983f2e4518f30e126ec36191#comments



    --------------
    >> 02/05/2023 20.04.41
    UPLOADER:
    A..... nebo taky obecně lze říci že oproti obstarožnímu mp3 má mnoho výhod a ponejvíce tu že na stejnou kvalitu poslechu potřebuje třetinovou nebo poloviční velikost takže si nemusíš kupovat další úložný prostor. Tento codec vyskytuje se ve všech možných platformách kde už dávno mp3ku nahradil. Což někteří posluchači nejsou schopni pochopit i když se jim to pořád dokola nalévá do hlav.
    https://cs.wikipedia.org/wiki/FAAC



    --------------
    >> 02/05/2023 20.05.30
    UPLOADER: https://cs.wikipedia.org/wiki/FAAC


    --------------
    >> 02/05/2023 20.14.26
    vojtaball: Jednoduše, nemám nic proti tvému oblíbenému m4a.
    Zajímalo mě jestli jsou to dvě totožné věci nebo ne, toť vše.
    Posílám body a hvězdy, i přes neochotu odpovědět na prostou otázku, to se totiž sluší.


    --------------
    >> 02/05/2023 23.09.25
    UPLOADER:
    je to stejné kontrola poslechem


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.135 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:57
    sql

    TOPlist